Ota työmarkkinatori haltuun!

  • Artikkeli julkaistu:2.8.2022
  • Artikkelia viimeksi muokattu:3.8.2022

Työmarkkinatori otettiin käyttöön toukokuussa ja www.te-palvelut.fi sivusto vaihtui Työmarkkinatoriksi. Se on uudenlainen työelämäpalvelu työnhakijoille, työantajille ja yrittäjille.

Työmarkkinatorilta löydät avoimet työpaikat ja voit luoda työnhakuprofiilin. Työmarkkinatorilta löydät oma asioinnin, jonka kautta voit ilmoittautua työnhakijaksi tai ilmoittaa muutoksista. Se sisältää myös monipuolista tietoa työmarkkinoista.

Työnantajille Työmarkkinatori tarjoaa tietoa yrittäjyydestä, rekrytoinnista sekä työantajuudesta. Työnantaja voi jättää sen kautta työpaikkailmoituksen tai etsiä sopivaa työntekijää työnhakijoiden luomista työnhakuprofiileista. Palvelu yhdistää sopivia työpaikkoja ja työnhakijaprofiileja tekoälyn avulla.

Työmarkkinatori toimii töiden ja tekijöiden kohtaamispaikkana.
Tutustu työmarkkinatoriin www.tyomarkkinatori.fi