Artikkelit

 • Rekry-päivä Ylivieskassa 15.11.2023
  Nyt on useita työmahdollisuuksia tarjolla Ylivieskassa ja lähikunnissa! Järjestämme yhteistyössä rekrytointiyritysten (Go On ja Biisoni) kanssa Rekry-päivän 15.11.2023 klo 10-15 (ruokatauon ajan ovet ovat suljettuna 11:30-12:30) Jokilaaksojen työllisyyskokeilun tiloissa, osoitteessa Vierimaantie 3, Ylivieska. Rekrytointiyritysten henkilöstöt tekevät työhaastatteluja ilman ajanvarausta. Mikäli sinulla on CV, ota se mukaan! Tapahtumassa lisäksi mukana Ohjaamo ja Jelppiverkko.
 • Palkkatuki uudistuu 1.7.2023 lähtien
  Palkkatuki uudistuu 1.7.2023 lähtien Heinäkuun alusta lähtien voimaan tulevan palkkatukiuudistuksen myötä työnantaja, joka palkkaa työttömän työnhakijan, voi saada taloudellista tukea palkkatukena 50 prosenttia palkkauskustannuksista. Alentuneesti työkykyisen työllistämiseen voi saada 70 % tukea. Palkkatuki myönnetään jatkossa pääsääntöisesti viideksi tai kymmeneksi kuukaudeksi riippuen palkkatukea edeltävän työttömyyden kestosta. Eräissä tilanteissa yhdistys, säätiö tai rekisteröity uskonnollinen yhdyskunta voi saada palkkatukea 100 prosenttia palkkauskustannuksista. Lisäksi 55 vuotta täyttäneiden työllistämiseen voi saada työllistämistukea 70 %. Tällöin palkkatukea myönnetään ilman tarkoituksenmukaisuusharkintaa.  Lisätietoa täältä: Palkkatuen uudistus voimaan heinäkuun alusta lähtien – Työ- ja elinkeinoministeriön verkkopalvelu (tem.fi)
 • Työnhakijan uusi asiakaspalvelumalli
  Työnhakijan asiointi muuttui toukokuun alussa kun käyttöön otettiin uusi asiakaspalvelumalli. Uusi asiakaspalvelumalli tuli käyttöön sekä Te-toimistoissa että kuntakokeiluissa. Uudessa mallissa työnhakija pääsee entistä nopeammin keskustelemaan työllistymiseen liittyvistä asioista oman asiantuntijan kanssa.
 • Ota työmarkkinatori haltuun!
  Työmarkkinatori otettiin käyttöön toukokuussa ja www.te-palvelut.fi sivusto vaihtui Työmarkkinatoriksi. Se on uudenlainen työelämäpalvelu työnhakijoille, työantajille ja yrittäjille. Työmarkkinatorilta löydät avoimet työpaikat ja voit luoda työnhakuprofiilin. Työmarkkinatorilta löydät oma asioinnin, jonka kautta voit ilmoittautua työnhakijaksi tai ilmoittaa muutoksista. Se sisältää myös monipuolista tietoa työmarkkinoista. Työnantajille Työmarkkinatori tarjoaa tietoa yrittäjyydestä, rekrytoinnista sekä työantajuudesta. Työnantaja voi jättää sen kautta työpaikkailmoituksen tai etsiä sopivaa työntekijää työnhakijoiden luomista työnhakuprofiileista. Palvelu yhdistää sopivia työpaikkoja ja työnhakijaprofiileja tekoälyn avulla. Työmarkkinatori toimii töiden ja tekijöiden kohtaamispaikkana. Tutustu työmarkkinatoriin www.tyomarkkinatori.fi